האם יש עמלת אשראי במתנות לאביונים דרך האתר?

שאלה:

שלום. רציתי לדעת האם ישנה איזו עמלת אשראי שנגבית מתוך הסכום הניתרם? למשל אני רוצה בלי נדר לתרום לפי המינימום המהודר, שזה 50 שח לכל אביון, ובכוונתי בלי נדר לתרום אם כך 100 שקל דרך האתר. האם יצא שאני בעצם תורם פחות מ50 שקל לאביון בגלל עמלה כלשהי הנילקחת מהסכום הנתרם ולכן כדאי להוסיף כמה שקלים על ה100? אם כן כמה בדיוק? תודה וישר כוח.

תשובה:

שלום רב,

מתנות לאביונים המגיעות דרך האתר, מועברות בשלמות לעניים ללא כל עמלות. בכל מקרה הרב פליישמן נותן מכספו כנגד התרומות המועברות דרך האתר, כך שגם אם בפועל הכסף מגיע לחשבון המוסד לאחר פורים, הכסף ניתן עבור העניים בפורים עצמו.