כלים חלביים שנרחצו בסקוצ' בשרי

שאלה:

בס"ד אנו משתמשים בסקוצ' נפרד לכלים הפרווה, ובטעות שטפנו כלים פרווה בסקוצ' הבשרי (באותו יום השתמשנו בו לכלי שהיו בו שאריות עוף). שטפנו כלים במים קרים. מה דין הכלים? האם הם הפכו לבשרי'ים או נותרו פרווה? (אנחנו ספרדים) תודה רבה ושבת שלום

תשובה:

שלום וברכה כאשר השתמשתם במים קרים ודאי אין ספק שהכל נשאר פרווה, גם בחמים יש לדון מחמת הסבון הרב שפוגם את הטעם, אלא שלכתחילה כמובן יש להמנע מכך מכאן ולהבא.

שבת שלום.