גרוש התייחד עם גרושתו

שאלה:

שלום הרב אני גרוש מאשתי ארבעה חודשים לערך ,מהיום הראשון אחרי הגירושים קימנו יחסי אישות ביינתים היא עברה דירה שאני עזרתי לארגן במשך כל התקופה מהגירושים לא באמת נפרדנו ישנתי כמה פעמים וכמעט כל יום נוכח בבית אין לנו ילדים ..החודש האחרון היה ריחוק היא אומרת שהיא שכבה עם גבר אחר … אני צריך לתת לה גט היא נחשבת נשואה אשמח לתשובה 7.3.19

תשובה:

שלום רב,

ככל הנראה יש צורך בגט נוסף. קשה לי לומר באופן מוחלט כי אין מספיק פרטים בשאלה. אבל ככל הנראה משך הזמן היו עדים שראו אותכם מתייחדים בבית. כלומר, ראו אותכם כאשר אתם נכנסים לבית ביחד כשאין שם אדם אחר. לכן, ככל הנראה אתם צריכים לסדר ביניכם גט לחומרא בהקדם. העובדה שהיא קיימה יחסי אישות עם אדם אחר זה כמובן בכל מקרה אסור, אבל זה לא מונע מכם לסדר ביניכם גט לחומרא בהקדם.