בדיקת מראות נדה בווטצאפ

שאלה:

שלום רב! יש אפשרות לבדוק בדיקות ועדים (לנדות). ע״י תמונות?

תשובה:

שלום וברכה

ודאי שאין לבדוק כך, יש תמיד שינוי בגוון המראה מחמת המצלמה, ואין לשנות ממה שנהגו ישראל כל הדורות לגשת פיזית לרב ולהראות לו.

יום נעים.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כוונת הרב היא שהשאלה חייבת להיות פיזית ולא וירטואלית,
    אבל כמובן שיש האפשרות להשאיר בתיבות דואר של הרבנים מעטפה עם מספר טלפון,

    בכלל אין שום בושה להראות לרב, כמו רופא, אבל חשוב שכולם ידעו שיש אפשרות של תיבת דואר, זה יכול להציל אנשים שבכל זאת מתביישים.

    (אמנם זה לא היה עיקר השאלה כאן, אבל מצווה רבה לפרסם זאת!)