שידוכים – ביטול שידוך?

שאלה:

שלום כבוד הרב, אני בחורה בשידוכים ב"ה בחורה טובה ממשפחה טובה, נפגשתי עם בחור ולאחר כמה פגישות סגרנו ביננו וההורים נפגשו בינהם להכרות, כמה ימים אחרי הפגישה בין ההורים נהיה קצת באלגן בנושא הכספים והשידוך התפוצץ וזה אחרי שכבר סיפרנו לכולם על סגירה, כרגע אני יוצאת שוב לשידוכים… לפגישות… השאלה שלי היא האם אני צריכה לספר שביטלתי שידוך לשדכנים או למי שמציע?

תשובה:

שלום וברכה

אם לא היתה מסיבת אירוסין חגיגית עם הציבור, זה לא נחשב ביטול שידוך ואין צורך לספר כלום, ניתן גם לטשטש את העובדה הזו גם אם תשאלי על כך.

בהצלחה רבה ובשורות טובות בקרוב.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום רב, עברתי גם מקרה כזה בדיוק אותו דבר, נהניתי מאוד מהתשובה אבל רציתי לשאול איך אפשר לטשטש את זה כולם הרי יודעים שסגרתי וורט , וגם מה עם החוסר אימון אחרי שמגלים שהסתרת
    אשמח לתשובה, תודה רבה

  2. אם היה ממש ווארט עם אנשים אין להסתיר, במקרה של השאלה רק ההורים ישבו ביניהם ולא הסתדרו עדיין ולא היה אפילו ווארט. תצליח ותמצא בקרוב את זיווגך הטוב והנכון, שום דבר לא קרה!