הכנה

שאלה:

אדם שרגיל להכניס את הגרבים לתוך פלסטיק בכביסה כדי להקל על המיון אחר כך האם מותר בשבת

תשובה:

מותר. זו לא פעולה של הכנה, יש לסדר את הגביים המלוכלכות, והסדר הוא שמניחים במקום המיועד לכך…

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. נראה לי שהשואל דיבר על טבעת שמלבישים על זוג הגרביים, כדי שלא ייפרדו זה מזה בכביסה.
    ונלפענ"ד שאין בזה בעיה, כי זה לא (רק) הכנה לחול אלא (גם ובעיקר) שמירת הגרביים שלא יאבדו.