שעטנז בכובע קסקט

שאלה:

קראתי באתר ברשימה שפורסמה, שבאופן כללי יש בעיה של שעטנז בכובעי קסקט וראוי לשולחם לבדיקה. רציתי לשאול לגבי דגם ספציפי שקניתי. בדגם זה על פי התווית, הבטנה 100% כותנה והשכבה החיצונית 53% פשתן ו 47% כותנה. אין מילוי בין הבטנה לשכבה החיצונית. האם צריך לשלוח לבדיקה?

תשובה:

כשיש אחוזי פשתן בכובע ודאי יש לבדוק כדי לדעת אם לא התערבב שם איזה חוט צמר.

בהצלחה