עובד שחורר בשולחן – המשך

שאלה:

בהמשך לשאלה לגבי השולחן שחוררתי היות וזה ציוד של הצבא והמדינה
אז ממי אני צריך לבקש רשות .

תשובה:

שלום וברכה,

אכן כאמור אם החורים הורידו את ערך השולחן חייב המזיק לשלם. אך היות והשולחן הינו רכוש של הצבא, אין אפשרות לשלם לצבא. אך יש אפשרות שיקנה דבר שנצרך לבסיס הצבאי והחפץ ישמש את הקהל. או שישלם לכל מקום ציבורי אחר. ונחשב השבה מעולה מאחר ונטל מהציבור ומחזיר לציבור. כמו כן ניתן להוריד שעה משעות העבודה כפי ערך הנזק, וזה יהיה תשלום על הנזק.

חודש טוב.