טומאת יולדת

שאלה:

לשיטת הספרדים, אישה ילדה בת. הדימום הפסיק לאחר 3 ימים.התחילה הפסק בטהרה. האם צריכה לעשות בדיקות 7 ימים ואז להמתין ליום ה15? או שצריכה לעשות בדיקות בכל הימים מהיום ה4 עד ה15?

תשובה:

שלום וברכה

אין צורך לבדוק יותר משבעה ימים, אבל יש להתחיל אותם רק אחרי ארבעה ימים או חמישה לאשכנזים. כמובן הטבילה רק אחרי שבועיים. השאלה בודאי לא מעשית כי אין דימום כה קצר, וגם הפסיק מעט, עוד יחזור וימשיך…

מזל טוב ורוב נחת.