השתתפות אישה בהופעה מעורבת

שאלה:

האם מותר לאישה ללכת להופעה מעורבת כשמסביבה יושבות רק נשים והזמרים דתיים??

תשובה:

שלום וברכה

אין ללכת להופעה כזו משתי סיבות: האחת הופעה כזו בהכרח אינה מביאה ליראת שמים, האוירה כולה היא של פריקת עול וכו', וגם המוזיקה בודאי אינה מתאימה, שהרי הזמרים מתאימים את עצמם לציבור שלפניהם. סיבה שניה, חילול ה' הוא שיראו אשה דתיה נמצאת בכזה אירוע שאינו לרוח התורה הק'.

שבוע טוב.