מחיקת השם מmp3

שאלה:

שלום עליכם האם מותר למחוק הקלטה מmp3 שיש בה הזכרת השם כגון פרשת שמע ותהלים (עושים את זה דרך המחשב פותחים את תיקיית ההקלטות ולוחצים על מחק) מדובר באופן שאני רוצה להקליט גם דברי קודש אך אני מעדיף למחוק מספר הקלטות למען סדר מסוים
בברכה

תשובה:

שלום וברכה

באופן זה שלא כתוב שום דבר לפניו על המסך ודאי אין כל בעיה, גם אם כתוב לפניו שם ה' ממש יש שהקלו למחוק ונראה שהמנהג להקל בזה.

מקורות:

ראה כאן בהרחבה.