חשף דברים לא הוגנים על המעסיק ובעקבות החשיפה פוטר העובד

שאלה:

אודה לקבלת חוו"ד מהוא דין תורה במקרה :
עובד אשר במהלך עבודתו גילה כי אצל מעסיקו קיימת שחיתות ו/או התנהלות שאינה ראויה ו/או התנהלות אשר מסכנת את הציבור . כשגילה פנה לממונים עליו ו/או לבעל סמכות בחברה . מאותו רגע החלה התנכלות כלפי העובד אשר הגיע בסופו של דבר לכדי פיטורין.
האם ניתן לחייב את המעסיק להמשיך ולהעסיק את העובד ו/או לחילופין לקנוס את המעסיק בגין ההתנהגות כלפי העובד .
( במקביל לסעיף 45ג. לחוק מבקר המדינה)

תשובה:

שלום וברכה,

עובד שסוכם איתן על תקופת עבודה, אסור לפטר אותו בתוך התקופה. אם לא סוכם איתו על תקופה מסוימת יכול המעסיק לפטר את העובד – אם הפיטורין היו בצורה חוקית.

לפי הלכה לא ניתן לחייב את המעביד להמשיך להעסיק את העובד אם לא סוכם על תקופת זמן עבודה. וכן לא ניתן לקנוס אותו בקנס כספי עבור הפיטורין. והעובד זכאי לקבל דמי פיצויים כמקובל.

בהצלחה.

מקורות:

ראה שו"ע חו"מ סימן שלג סעיף א גבי פועל שנשכר ליום שלם [וה"ה לתקופה מסוימת] והתחיל לעבוד לא ניתן לפטר אותו באמצע היום, או באמצע התקופה.