האשה מתביישת לשאול את הרב

שאלה:

שלום רב!!
מה ניתן לייעץ לבעל שאישתו לא מסכימה לשאול רב על מראות משום בושה וצניעות??

תשובה:

שלום וברכה

כמובן התפקיד הטבעי ללכת לרב הוא של הבעל ולא של האשה, הבעל יקח את המראה לבעל וישאל אותו ואין כל סיבה להתבייש, הרב רואה כל כך הרבה וזה ממש לא משנה לו והוא לא זוכר את זה שניה אחר כך, הוא רגיל בזה לגמרי. כמו שלא מתביישים מרופא כל שכן שאין סיבה להתבייש מהרב.

אם בכל מקרה האשה לא משתכנעת [למרות שבאמת אין שום סיבה] שזה בסדר, תלכו לרב שלא מכיר אתכם, לא חסר רבנים בישראל.

בהצלחה