קשר עם חברה שהתברר שאינה יהודיה

שאלה:

שלום כבוד הרב
לצערי יש לי חברה שגיליתי שהיא גויה ואני מאוד רוצה להפסיק ללא הצלחה עדיין יש נפילות מידי פעם שאני מרגיש כביכול שאינם בשליטתי
שאלתי היא אם עדיף להתחיל להשתמש הקונדום האם זה מוריד משהו מעצם העברה ?

תשובה:

שלום רב,

חס ושלום, אין שום היתר דרך קונדום. זה איסור גמור, ואיסור חמור. האפשרות היחידה להפסיק את הקשר, זה בהחלטה חד משמעית שלך שאתה לא ממשיך קשר אם גויה. זה איסור חמור ואתה לא חוצה את זה. כל גמגום הרהור וכד', רק יקשה עליכם את הפרידה בעתיד.