שאלה:
שלום וברכה,
אשתי ספרדיה במקור וקשה לה עם כך שהעוף בשבת בבוקר הוא יבש וללא רוטב, כמו שאשכנזים נוהגים – לא לחמם בכלל רוטב על הפלטה בשבת.
היא הציעה פתרון מקורי: האם על מנת שהעוף לא יהיה יבש בשבת בבוקר, מותר לפני שבת לבשל אותו עם רוטב, להוציא את הרוטב, ובשבת להוסיף לרוטב מים חמים/חמימים בכלי שלישי ולהוסיף את הרוטב הזה אח"כ לאוכל?
תודה רבה
תשובה:
שלום וברכה
אכן פתרון מוצלח!
בתיאבון.
תודה רבה! :)
השאר תגובה