האם הדבר נחשב נדר?

שאלה:

כבוד הרב שלום, בעלי הכין איזשהו מאכל ובשל איזשהי הערה שלי לגביו התחיל ויכוח ובעלי התעצבן ואמר אל תאכלי מזה ואני שהייתי גם כן מאד כעוסה אמרתי שלא אוכל מזה. לאחר שהעניינים נרגעו הוא ביקש שאטעם ואמרתי לו שאני לא יכולה כי ברגע שאמרתי שלא אוכל ממנו אני חוששת שזה בעצם נדר נדר. האם זה אכן נחשב נדר?

תשובה:

זה לא נדר, זה סתם כעס מטופש… אבל אסור שהשיח הזה יהיה בבית! יש להשקיע הרבה מחשבה משותפת לשנות את כל הגישה והשיח בין שניכם.

בהצלחה רבה ובשורות טובות.