טומאת כהנים בבית חולים אסותא

שאלה:

האם כהן יכול להכנס או שיש אי אילו הקלות בכניסה שלו
1 ביקור חולים 2 אסותא רמת החייל 3 איזשהו אסותא בארץ 4 הרצליה מדיקל סנטר
האם יש איזשהוא מרכז רפואי רציני שכהן יכול להכנס אליו

תשובה:

שלום וברכה

לשאלות בענין  טהרת כהנים ומידע מעודכן על מקומות בחשש טומאה
ניתן לפנות ל״בית הוראה טהרת כהנים" בשעות הערב במס' טל. 02-5862153

אינני יודע מה ההקשר שמחמתו אתה שואל, יש אופנים שמתירים לכהנים כמובן להכנס לצורך טיפולים רפואיים שונים או ליווי חולים מסוימים, לבתי חולים. תשובתי היא כדי למצוא ספציפית מקום שאין בו טומאת מת. זה ניתן לברר בכתובת הנ"ל.