למסור דו"ח לא מדויק

שאלה:

אל כבוד הרב שליט"א
שלום וברכה
עבדתי במשך שנה שלמה בגן כסייעת לא הגשתי עדיין דוח נוכחות הגן זה של אגודת ישראל
ואני לא יודעת מה לכתוב בדוח כי אין לי כתוב במפורט רק בערך את השעות שהגעתי והלכתי והיו פעמיים שאיחרתי בהפרש גם של חצי שעה שעה אולי יותר
מדובר על סכום גדול של כ 10000 שח בערך…משכורת של שנה שלמה

מה הדין? מה לכתוב בנוכחות?
מציינת שזה גן מטעם אגודת ישראל שמקבלי לפי ידעתי תקציב מסוים כל גן מהעירה וזה מתחלק לכל הוצאות הגן כולל המשכורות
בכבוד רב

תשובה:

שלום וברכה,

עלייך לדווח בערך לפי מה שנראה לך שהיית. ולכתוב שהדו"ח נכתב לפי הערכה ולא בצורה קפדנית ומדויקת. בכל מקרה מכאן והילך יש להקפיד ברשימת הדו"ח כדי שלא להיכשל.

בהצלחה.