לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

שמירת ווסת למי שיש טבעת נוברינג

שאלה:

שלום לכבוד הרב

ברצוני לשאול שהתקינו לאשתי טבעת נובהרינג או נומרינג
שאמור להיות שם חמש שנים אני לא בטוח שהבנתי נכון
אבל זה אמור למנוע את המחזור בחמש שנים הבאות
אם הבנתי נכון רציתי לדעת מה הדין עם יום ההרחקה
יום השלושים האם זה עדיין נוגע או לא

בתודה רבה לכבוד הרב הנפלא
יהודה

תשובה:

שלום וברכה

כאשר יש כדורים או הורמונים למניעת וסת אין דיני פרישה ביום הוסת. יש רק להיות מוכנים לכך שבחודשים הראשונים לנוברינג יש הרבה דימומים וכתמים, וצריך הרבה אורך רוח כדי להטהר, וכמובן מומלץ ללבוש בגד תחתון שחור, אין חיוב לראות כתמים.

יש להמתין בחודש הראשון את ימי ההרחקה כיון שלא הוחזקה עדיין שאינה רואה.

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אתה ודאי מתכוון להתקן מירנה ולא נובה רינג (נובה רינג זה טבעת שהאישה מכניסה בעצמה לשלושה שבועות ומוציאה לשבוע וחוזר חלילה) ובכל מקרה כדאי לדעת שזה לא מונע מחזור לחמש שנים אלה שבמחזור מגיע בצורה של הרבה כתמים למשך כיומיים
    הרבה הצלחה