איך מוציאים תמונות לא צנועות מהראש?

שאלה:

איך אפשר למחוק תמונות לא צנועות מהראש? שמעתי שאם מסתכלים בנרות של חנוכה זה עוזר כי יש שם את האור הגנוז אז הסתכלתי הרבה ועדיין זה לא מחק הכל. מה עוד אפשר לעשות?

תשובה:

שלום וברכה

לא ידוע לי על הוקוס פוקוס בענין זה, לכן נזהרים מאוד שלא יכנסו שם תמונות כאלו, והעיקר להסיח את הדעת ולא לחשוב על זה.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. לימוד גמרא בעיון יעזור לך להוציא כל זוהמה שהכנסת לראש וללב שלך…
    תלמד טוב את השס ולאט לאט עוד דף ועוד דף ימחק לך הכל וביותר בלימוד גמרא בעיון