שידוך

שאלה:

ביתי בת 24 נפגשת עם בחור ישיבה לקראת פגישה שישית ,היא טוענת שהוא בחור טוב מידות,רגיש,מתחשב חכם וכו',לטענתה היא לא מרגישה חיבור,קליק,מתלבטת מאוד אם להמשיך

תשובה:

שלום וברכה

קשה מאוד לייעץ בשידוך בלי להכיר מקרוב, אבל באופן כללי לא צריך לחפש יותר מידי אהבה ורגש לפני האירוסין, טבעי שלא מרגישים כלום, מדובר באדם זר בעצם שנפגשים איתו פגישות די מאולצות ומתוכננות, ולא משהו ספונטני של חיים משותפים, כדאי להשתחרר מהחיפוש אחר הקליק ואם הכל נראה טוב כדאי להמשיך.

בהצלחה רבה ובחירה נכונה.