כלים חלביים ובשריים שאינם בני יומם במאכל פרווה

שאלה:

שלום
בישלתי אטריות פרווה בסיר חלבי לא בן יומו. אח"כ בטעות לקחתי מאותו הסיר חלק מהמנה של אטריות שרציתי לאכול בכף בשרי (גם לא בן יומו) ואז כששמתי לב לזה לקחתי את שאר המנה בכף חלבית.
האטריות היו בטמפרטורה פושרת (כלומר לא בחום שיד סולדת בו) וכל הכלים היו קרים
מה דין האטריות של המנה- האם מותר לאכול אותם עם גבינה?
וכן מה דין שאר האטריות שבסיר שממנו לקחתי בטעות בכף בשרית בהתחלה- האם ניתן לאוכלם עם מוצרי חלב?

בתודה,
נעמה

תשובה:

שלום וברכה

כיון שכל הכלים לא היו בני יומם הכל מותר, גם הכלים וגם האוכל, ואפשר לאכול עם חלב.

בתיאבון.