לתרומות לחץ כאן

הכשרת כלי חלבי שבחש בטעות בבשרי

שאלה:

כף חלבית (לא בן יומו) שבחשו בה בטעות בסיר בשר רותח, איך אגעיל אותה? זה בעיה אם אגעיל אותה בקומקום המים החמים? זה לא הופך את הקומקום לחלבי/ בשרי?

תשובה:

שלום וברכה

תנקה אותה היטב, תמתין 24 שעות ללא שימוש, ואז יש לקחת סיר קטן שגם לא היה בשימוש 24 שעות והוא נקי, ומרתיחים בו מים, וכשהם מבעבעים מכניסים את הכף בפנים, משהים מעט, מוציאים ורוחצים במי ברז.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל