פניה למועצה הישראלית לצרכנות

שאלה:

שלום וברכה
יש לי בעלת עסק שגבתה ממני תשלום שלא כחוק.
האם אני יכולה לפנות למועצה הישראלית לצרכנות על מנת שתטפל בענין?
הנה ויקיפדיה על המועצה הישראלית לצרכנות:
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%9E%D7%95%D7%A2%D7%A6%D7%94_%D7%94%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%AA_%D7%9C%D7%A6%D7%A8%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA

תודה מראש.
נ.ב. בעלת העסק לא הוציאה לי חשבונית ויכולה להסתבך עם החוק עקב כך.

תשובה:

שלום וברכה,

תפקידם של המועצה הישראלית לצרכנות, לתת עזרה וסעד לתביעות בבית משפט, ועל הצרכן לתת ייפוי כוח כדי להגיש תביעה. והגשת תביעה בבית משפט – בעצמו או על ידי ייפוי כוח – אסורה לפי הלכה, למעט מקרים שיש היתר מבית דין.

כאשר קיים חשש שהמוכר יסתבך עם הרשויות בגין הגשת התלונה, יתכן ויהיה בזה אף איסור 'מוסר'.

בהצלחה.