לתרומות לחץ כאן

ניפוי הקמח במאפיות

שאלה:

שלום רב
בבית זה קל לנו לנפות א׳ או ב׳ קילוגרם להקמח לחלותינו. אבל רציתי לדעת איך עושים במאפיות? האם חייבים הם לנפות כל הקמח? למרות שיודעים בוודאות שיש בקמח שרצים, יתושים וכו׳ על מה הם סומכים להלכה? נא לתת המקור לקולא זו אם אפשר.
תודה. מימון.

תשובה:

שלום וברכה

ברור ופשוט שהם חייבים לנפות את הקמח, וזה חלק בלתי נפרד ממרכיב ההכשר על הלחם.

שבת שלום.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל