שימוש בתקרה של הרחבת בנייה של השכן עבור מרפסת

שאלה:

השכן מתחתיי מרחיב את ביתו ,הוא יצר יסודות ובעלה עמודים כדי לבנות ,ואני מעוניין להשתמש התקרה של הבנייה שלו עבור מרפסת ולא עבור בניית הרחבה לבית שלי,מה אני אמור לשלם לו עבור השימוש בתקרה שלו ?

תשובה:

שלום וברכה,

אם התקרה שלו מנעה ממך ליצוק רצפה למרפסת שלך, הינך חייב לשלם לו חצי מהוצאות יציקת התקרה שלו. לא משנה אם אתה משתמש בהרחבה לחדר או למרפסת.

בנוסף עליך להשתתף בהוצאות היסודות והעמודים של השכן, כיון שאתה נהנה מכך.

בהצלחה.