עבודה בחברה שמספקת שירותי אינטרנט

שאלה:

שלום כבוד הרב
אם אני עובד בחברת תקשורת, כנציג טכני, אך זו חברה של אינטרנט לא מסונן.
ואף על פי שאני בספק גדול שהדבר שאתאר יקרה, אך סתם רוצה לדעת מה אני אמור לעשות במידה ודבר כזה קורה.
נגיד לקוח מתקשר ואומר שהוא לא מצליח להיכנס לאתר תועבה, אני אמור לתקן לו את הבעיה?
אם התשובה היא כן, אך מה אם אני אאלץ להיכנס לאתר בעצמי כדי לבדוק שהכל עובד?
תודה רבה כבוד הרב

תשובה:

שלום וברכה

ברור שאסור לעזור באופן כזה, אבל זה תרחיש שלדעתי לא יכול לקרות. הרי כשיש לאדם בעיה בגלישה זה לא משנה לאיזה אתר הוא רוצה להכנס, הוא לא יכול לגלוש. כשיש לו בעיה באתר מסויים, הבעיה שלו אינה קשורה בספק אלא באותו אתר ספציפי וזה לא נוגע לעבודה שלך.