לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

גבול פאות הראש

שאלה:

כאשר אני מספרת את בני, כמה הגבול להשאיר פאות? וכן, בסיומת מאחור, האם אפשר להשתמש באפשרות הקצרה ביותר של מכונת תספורת?

תשובה:

שלום וברכה

על גבול הפיאות, ראי כאן קובץ מאמרים בצירוף תרשים מדוייק. כמובן לא הכל צריך להיות ארוך, מבחינת הלכה אורך שערות של חצי ס"מ מספיק, הנושא הוא השטח, ובכל השטח המסומן אין לקצר את השערות פחות מחצי ס"מ. מה שעושים פאות ארוכות או מאחורי האוזן זה לא הלכה אלא צורה של יהודי וכל אחד עושה כפי שנראה לו.

הפס מאחור ניתן לעשות במכונה בקצר ביותר.