רב המעביר שיעור לנשים עם הפרדה גברים ונשים אני חוזרת בתשובה ללא רקע דתי כלל

שאלה:

בע"ה
חוזרת בתשובה מזה (בת 52)כ-9 שנים ללא רקע דתי בכלל מבית. ולוקחת את מה שלומדת בלי נדר ברצינות כולל כסוי ראש.
לאחרונה התחלתי ללכת די קבוע לשיעור עם רב השיעור בהפרדה של נשים וגברים. אך יצא לי לשמוע בעקבות בירור הלכה אחרת שאסור לרב לתת שיעור קבוע לנשים. מכיוון שמאד התחברתי למקום ולשיעורים המועברים על ידו חשה החמצה רבה. בעיקר כי מרגישה שלרבנים יש הרבה ידע יותר מרבניות שלא תמיד בקיאות במה שהגברים בקיאים לא מכלילה אך מנסיוני האישי. האם מותר במקרה שלי להשתתף בשיעורים עם הרב עפ"י ההלכה. ואם אפשר להביא מקורות לתשובה.
בכבוד רב ושבוע טוב ומבורך

שבוע טוב ומבורך.

תשובה:

שלום וברכה

זה פשוט לא נכון, בכל הסמינרים החרדים יש רבנים מרצים, אינני יודע באיזה רב מדובר ואיני ממליץ על רב כזה או אחר, אבלו לומר שאסור לרב להרצות לנשים זה לא נכון.