תפילה עם התפילין – סגולה לישועה

שאלה:

לאחר הנחת תפילין נאמר לי שטוב לומר פרקי תהילים לפרנסה ומציאת זיווג טוב. כיצד עושים זאת? האם לאחר פרקי התהילים לומר יהיה רצון מפלניך וכו'…כמו כן ואילו פרקי תהילים בכחם לסייע בתפילה על הפרנסה וזיווג? תודה

תשובה:

שלום וברכה

הזמן המסוגל תמיד לתפילה הוא בשעת קיום מצוה, וכך גם בזמן הנחת תפילין. תאמר את הפרקים: יג, כ, קל, וקמב, ואחר כך תתפלל במילים פשוטות שלך מהלב, לא צריך נוסח מסויים או קבוע, ובעזרת ה' תראה ישועות. כמובן יש להקפיד מאוד שהנחת התפילין תהיה יחד עם התפילה בבית הכנסת, לקום מוקדם וללכת לתפילת שחרית במנין מלא מלא.

בהצלחה רבה.