טבילה – פטריה וגינלית

שאלה:

אני הייתי אמורה להגיע למקווה , מכיוון שיש לי פטריה וגינאלית מאוד כואבת שמקשה לי ללכת וגם אין אפשרות לקיים יחסי מין עד להחלמה אז לא הלכתי..עכשיו אני בטיפול במקרה כזה ?

תשובה:

שלום וברכה

אם יש קושי לבצע את הבדיקות מחמת הכאב ודאי יש להמנע מלטבול, אם יש קושי בעצם הטבילה גם מותר להמנע מלטבול כיון שבלאו הכי לא ניתן לקיים יחסים ממש.

שיהיה רפואה שלמה בקרוב, והעיקר לשמור היטב על כל ההרחקות! אם יש חשש שעלולים להכשל יש לעשות כל מאמץ כדי לקיים הליך טהרה טוב.

בהצלחה