מראות באמצע החודש

שאלה:

שלום וברכה.

מזה שנים מספר אני רואה באמצע החודש, חומר כמין ג'ל, לפעמים שקוף ולפעמים בצבע בז' צהבהב, ולפעמים בצבע ורוד מאוד שקוף.

יש לציין שהפד נקי לחלוטין, ורק הג'ל נמצא.

הצבעים שקוף וצהבהב לא מדאיגים אותי, אלא הוורוד השקוף.

אדגיש שבינתיים אינני נשואה.

תודה מראש לכל הרבנים שעונים.

תשובה:

שלום וברכה

אין מה לדאוג בכלל, ראשית לא בטוח שמדובר במראה שאוסר, הרבה פעמים זה השתקפות לא נכונה של התאורה על מראה לח, לכן גם הפד עצמו נקי… אבל גם אם כן יש הרבה אמצעיים הורמונליים לסדר וסת, כרגע זה לא צריך להדאיג אותך בכלל, בעז"ה בבוא היום זה יסודר.

ערב טוב.