ראייה באמצע 7נקיים

שאלה:

שלום הרב
אישתי באמצע 7נקיים, היא ראתה דם בשירותים, ממש קטן סנטימטר, וגם ראתה על הנייר שניגבה, הבדיקות יצאו מצויין, ולא היה מראה על הבגד.
א' האם היא צריכה להתחיל מספור מחדש?
ה' האם יש עליה חובה ב-7 נקיים להסתכל על הנייר שמנגבת? והאם צריכה להסתכל לשירותים?

תשובה:

שלום וברכה

לפי מה שאתה אומר הראייה בשירותים היתה פחות מגריס – 19 מ"מ, וגם היה על דבר שאינו מקבל טומאה כך שאין חשש, על הנייר לא כתבת מה היה גודל הכתם, אין חובה להסתכל ועדיף שלא להסתכל.

יום נעים