הנחה לאופיס למורה שהפסיקה לעבוד

שאלה:

יש לי תעודה של תואר ראשון בחינוך מיוחד, עבדתי בבי"ס לחינוך מיוחד דרך עמותה פרטית במשך 3 שנים, כרגע אינני עובדת, וברצוני לרכוש את תוכנת האופיס לצורך פרטי כי סיימתי קורס להכרת המחשב ואני צריכה לתרגל ולהתאמן בבית. האם מותר לי לרכוש את תוכנת האופיס דרך ההנחה של משרד החינוך?

תשובה:

שלום וברכה,

אם את צריכה להערים כאילו את עובדת עכשיו כדי לקבל את ההנחה – ואסור. או שאם עבדת בעבר או שאת אמורה לעסוק בזה אז מגיעה לך הנחה – ומותר.

בהצלחה.