נגיעה שלא של חיבה בעבודה

שאלה:

שלום,
אני בחורה דתיה ושומרת נגיעה כמובן..
אני עובדת במשרד עם בוס מסורתי.. והוא לא כ"כ שם לב על הנגיעות הקטנות.. יוצא לפעמים שכאשר מעבירים דברים… יוצא לו ליגוע בידיים..
זה נגיעות שהם בטעות כזה תוך כדי עבודה ולא מעבר..
אני מתביישת להעיר לו על זה… השאלה שלי אם זה מאד בעייתי… ז" א אם אפשר להבליג על זה…

תשובה:

שלום וברכה

נגיעה שלא של חיבה מעיקר הדין אינה אסורה, אלא שמאוד מאוד חשוב בסביבת עבודה כזו לשמור על דיסטנס, ריחוק נימוס מכבד ולא יותר, כדי חלילה לא להגיע למצב של קירבה שעלולה לגרום לחטא או מחשבת חטא. לנהוג בצורה מכובדת ונעימה, אבל לא חברית.

שבוע טוב ומבורך.