לקח תפילין של ראש לפני הטלית

שאלה:

מי שלקח התפילין של יד לפני שלקח טליתו, קי"ל שיש לו להניח התפילין של יד קודם הטלית וכו', מהו אם לקח התפילין של ראש לפני שלקח טליתו, הרי קי"ל שמי שלקח התפילין של ראש לפני שהניח התפילין של יד, שיש לו להניח קודם השל יד וכו'. מה לעשות בנידון דידן?

תשובה:

שלום וברכה

לא מצאתי משהו מפורש, אבל לכאורה נראה פשוט שעליו להתעטף בטלית תחילה, שכן מה שמחזיק בשל ראש הוא חסר משמעות, כיון שאינו יכול ללובשו והשל יד כלל אינו מזומן לו כרגע יותר מהטלית.