לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

לוח שנה של הדף היומי לשימוש אישי

שאלה:

שלום וברכה,
חבר נתן לי לוח שנה של הדף היומי (כול יום מופיע בלוח השנה הזה את הדף היומי השייך לאותו תאריך…)
אני מאמין שהלוחות שנה האלה מחולקים בחינם לציבור מכסף של תורמים.
השאלה שלי האם מותר לי להשתמש בלוח השנה הזה רק בשביל עצם הלוח שנה שבו אף על פי שאיני לומד דף יומי? ששמא בדעת התורמים לתרום את הלוח שנה הזה רק לאנשים הלומדים בתוכנית דף יומי.

תשובה:

שלום וברכה,

מותר לך להשתמש בלוח לצורך אישי למרות שאינך נמנה עם לומדי הדף היומי. הלוח לא הונפק רק ללומדי הדף היומי. מטרת הלוח לעודד ולחזק את הלימוד באופן כללי. אולי השימוש בלוח יגרום לך שגם אתה תתחזק ותחליט להצטרף לדף היומי כשתראה מידי יום את הדף הנלמד.

בהצלחה.