נפטר שמגיע בחלום

שאלה:

אבא שלי נפטר לפני כמעט 5 שנים .
בשנה הראשונה למוות שלו הייתי חולמת את אותו החלום בדיוק המון פעמים, הדבר היחידי שהיה משתנה בחלומות זה מיקום המפגש שלנו אך התוכן היה אותו הדבר.
כל פעם הייתי פוגשת אותו במקרה ומופתעת שאני רואה אותו כי גם בחלום אני יודעת שהוא נפטר ושואלת אותו מה הוא עושה פה ולאן הוא נעלם וכל פעם מחדש הוא נראה יחסית רגוע ומגיב לי בטון של כעס או אכזבה שהוא לא נפטר ושנגלה מה קרה איתו ונמצא אותו . יש לציין שאבא שלי היה ללא רגל אחת ובכל חלום הוא תמיד עם 2 רגליים.

תשובה:

אם זה חלום שחוזר על עצמו שוב ושוב נראה שכדאי לעשות משהו לעילוי נשמתו, לימוד קבוע, זיכוי הרבים, או כל דבר אחר שנראה לכם, או אם ידוע לכם על מישהו שכעס עליו במיוחד בחייו ולא פייס אותו, לבקש ממנו שימחל, מה שנראה לכם.

בעקרון אין להתייחס לחלומות בזמנינו, אבל אם זה חוזר על עצמו, אולי כדאי כנ"ל, רק בלי לחץ.

בשורות טובות.