לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

נדרים

שאלה:

נדרתי אתמול נדר מתוך עצבים וכעס על בעלי.. אמרתי שאני נודרת בילדים שאם הוא לא מביא מדביר(לג'וקים וחרקים) היום אני לא חוזרת הביתה.. והוא לא הביא ואני בבית עם הילדים וממש חוששת.. אני לא מכירה רב שיכול לבצע לי התרת נדרים. האם תוכלו לעזור לי?

תשובה:

אנחנו לא עוסקים בהתרת נדרים, יש לפנות לרב מקומי. אמרי לבעלך שהנדר קיים ואסור לכם להיות בבית בלי התרה ושיביא דחוף מדביר! תאמרי לו שהרב אומר שאם האשה לא מסוגלת כבר לחרקים האלו הבעל חייב לעשות הכל כדי להסיר מעליה את הצער הזה!

בשורות טובות.