לתבוע בערכאות עבור חוקי העסקה

שאלה:

אשתי עבדה במקום שהפר ברגל גסה את כל חוקי העבודה המקובלים
לאחר חופשת הלידה של אשתי הפרו את החוק באמצעות הרעת תנאי העסקה, מה שגרם לה להתפטר, כל פניותיי אליהם בדבר פיצויים וכדו' נענו בסחבת אדירה.
שאלתי היא האם ניתן לפנות לערכאות על דבר כזה או במקביל לתבעם במישורים אחרים

תשובה:

שלום וברכה,

אין היתר לפנות לערכאות ולא לבית דין לעבודה. עליכם לפנות תחילה לבית דין רבני, ואם הנתבע יסרב לדון בבית דין, יינתן לכם היתר לפנות לערכאות.

כל זכויות של עובד מחייבים גם בבית דין רבני.

בהצלחה.