הדבקת פסוק על הקיר בחדר שינה של רווקים

שאלה:

האם מותר לשים מדבקה עם ברכת הכוהנים בחדר של בחורה רווקה מעל מיטתה בחדר?

תשובה:

שלום רב

ניתן לתלות על הקיר תמונה עם שם ה’, כאשר היא לא תבוא על ידי כך לידי בזיון, להדביק נייר ממש על הקיר אסור, כי הסרתו תהיה כרוכה במחיקת ה’, והוא עלול לבוא לידי בזיון. כמו כן לא מומלץ לתלות תמונה כזו בחדר שמתפשטים שם, כיון שאסור לעמוד ערום לפני ספרי קודש. בחדר שינה של אנשים נשואים ודאי אסור.