יחוד ושהות ממושכת לאחר הגירושים

שאלה:

שלום גורשתי ואני גרושים כ 2.5 שנים יוצא שהיא נשארת לישון אצלי הרבה וגם אני אצלה. יש לנו ילדה מתחת לגיל 3, וההתנהלות הזאת קוראת המון במהלך התקופה הזאת, וגם יצא ששכבנו מספר פעמים.. מה הדין לגביי מצב שכזה? והאם סוג כזה של התנהלות משנה את הסטטוס לגביי הגירושין?

תשובה:

שלום רב,

בהחלט יכול להיות. כלומר, אני מניח שבסיטואציה הזו מן הסתם אתם צריכים שוב גט לחומרא. זה תלוי במספר פרטים. אבל כפי שאני מבין מהשאלה כנראה שאתם צריכים גט לחומרא.

ניתן לעיין בשאלות דומות באתר, מאגר השו"ת, אבן העזר, גיטין.