חזרה של הגרוש

שאלה:

בערב ראש השנה בין ראשון לשני , חלמתי שהגרוש שלי מבקש שנחזור , הסברתי לו שזה בלתי אפשרי כי אנחנו לא מסתדרים וכשחזרתי הביתה בחלום ראיתי אותו יושב ברצפה בפתח דלתי

תשובה:

שלום רב,

אולי הוא בא לבקש מחילה על השנה שחלפה… אכן צירוף מקרים מעניין. אולי בסיבוב השני המזל יאיר לכם פנים. ברור שהכל תלוי ברצון שלכם לבוא אחד לקראת השני, ואם זה מתאפשר ודאי שברכות יחולו על ראשכם, ומאחל לכם הרבה הצלחה.