שאלה:
שלום: קילפתי חבושים וראיתי מספר נקודות שחורות. פרסתי את החבושים ואז ראיתי תעלות שבהמשך התברר שכנראה נוצרו ע"י בעל חיים לכיוון הגלעינים ובשר הפרי. בעזרת סכין חתכתי את מה שנראה בסדר אבל כמה פעמים חתכתי את התעלות ואת מרכז הפרי שהיה מלא בפירורים כמו בתעלות. א)האם ניתן לבשל את מה שחתכתי? ב)מה דין הסכין? והקולפן?
תשובה:
לא הייתי אוכל את זה, הסכין והקולפן מאה אחוז, רק לרחוץ במים.
שבת שלום.
זה פסק הלכה? או המלצה? כי הרוב היה בסדר..
מה שלא ראיתי אני לא יודע, אבל אם נראה לך שהפרי נגוע אל תאכל.
השאר תגובה