מתגעגע לדוד שלי ז"ל

שאלה:

שלום כבוד הרב . אני מתגעגע לדוד שלי הוא ניפטר לפני שנתיים ז"ל הוא היה ערירי בבית אבות והלכתי לבקר אותו כמה פעמים כיצד ניתן להקל על העצבות שהוא איננו ?

תשובה:

אכן כואב!

אבל חשוב לזכור שעיקר האדם הוא נשמתו ולא גופו, ונשמתו חיה וקיימת והיא נצחית, ויש דרך להועיל לה ולשמח אותה! כל מצוה ומעשה טוב שאתה עושה לעילוי נשמתו, אם זה לימוד משנה או חיזוק במצוה או זיכוי הרבים, כשזה נעשה לעילוי נשמתו נגרם לו עונג רוחני ובודאי יכיר לך טובה רבה על כך!

שתהיה שנה טובה ותמיד שמחות!