האם מתאים שאשה תעזור לאדם בודד בביתו

שאלה:

ברצוני לשאול אני מכירה משהו שחי לבד ואני עוזרת לו בבית ובאוכל ובעלי לא רוצה בכך האם אני עושה מעשה נכון

תשובה:

שלום וברכה

אין כל מקום ללכת אליו הביתה ולעזור לו שם, זה יכול להביא להרבה מכשול, מלבד החיוב בהקפדה על כל דיני יחוד בענין זה. את יכולה לשלוח לו אוכל עם בעלך, הוא יהיה שליח נאמן וטוב! אם את רוצה לנקות שם וכדומה, תבואו לשם שניכם יחד. בעלך ישוחח איתו ואת תנקי. כמובן רק אם בעלך רוצה בכך, אל תכריחי אותו לרוץ איתך…

שנה טובה ומבורכת.