המתפלל על חברו נענה תחילה

שאלה:

אני וחברה שלי קבענו שכל יום אנחנו אומרות פרק תהילים אחת על השנייה לזיווג וכתוב המתפלל על חבירו נענה תחילה אז איך זה יסתדר?

תשובה:

חשוב לדעת בכל עניני הסגולות, שיש הרבה חשבונות שמים! זה דבר מועיל ומסוגל ומוסיף זכות, אבל לבורא עולם יש את הזמנים שהוא חושב כראויים והכל בא בחשבון. כמו כן לזכור היטב שבאמת רוצים שלשני יהיה טוב, מי שמתפלל על השני רק כדי שהוא עצמו יענה תחילה, מתפלל על עצמו ולא על חברו… תרכזי ברצון שלחברה יהיה טוב ובעזרת ה' תראו שתיכן ישועות מקיפות!

הצטרף לדיון

תגובה 1