לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

עבודה כטכנאית רפואית בחול המועד

שאלה:

שלום וברכה, האם מותר לעבוד כטכנאית רפואית בחול המועד? תודה רבה
[אם יש מחלוקת הפוסקים אשמח אם אפשר יהיה לציין זאת]

תשובה:

שלום וברכה

העבודה בחול המועד מותרת רק אם מדובר בדבר האבד, כלומר, המעסיק אינו מאפשר לקחת חופשה, והדבר עלול לגרום לכעס או הרעת תנאים וכדומה. או כמובן כאשר העבודה היא לצורך המועד, שירותי הרפואה חייבים לפעול בימי חול המועד עבור האנשים הנזקקים לכך ומותרים לבוא לטיפול. לא פירטת באיזה תחום מדובר, אבל אם מדובר בצרכי רפואה המותרים בחול המועד כמובן שהדבר מותר.