לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

עבודה בחול המועד

שאלה:

שלום לכבוד הרבנים,
אני הבנתי שאסור לעבוד בחול המועד של חגים, אבל השאלה שלי היא ככה: עבודה מהמחשב בבית גם אסורה? עליי להשלים עבודה מסוימת שכבר קיבלתי עליה שכר, אבל צריכה להשלים/לתקן כמה דברים. האם זה מותר בחול המועד?

תשובה:

שלום וברכה

גם עבודה מהבית אסורה, אא"כ מדובר בדבר האבד, וכגון שאי הספקת העבודה בזמן תגרום לפגיעה משמעותית באמינות שלך ולא תוכל לקבל עבודה נוספת, אבל ככלל – אסור.

בהצלחה

נ.ב. יש עוד זמן עד החג, עשה מאמץ ותגמור בזמן, גם באופנים המותרים מי שדוחה את העבודה לחול המועד אסור לו בשום אופן לעבוד!