אין ברכה בכסף!!

שאלה:

שלום לרב. אני משתדל לתת מעשרות אך משום מה אין לי ברכה בכסף כמעט כל המשכורת הולכת לחובות ויש לי נזקים מדוע? האם זה נסיון שצריך לעמוד בו?

תשובה:

שלום וברכה

ראשית, הסגולה היא כשנותנים מדוייק, ויש אומרים שהסגולה היא דוקא בחומש, אבל עיקר העיקרים צריך לדעת שאין רע יורד מלמעלה, כל דבר ניתן להסתכל במבט אחר, הרי זה שיש לך חובות זה מצב נתון, ב"ה שבורא עולם שולח לך כסף כדי לכסות את החובות! מה היית עושה אם לא היה שולח! לעולם לא נדע כמה נגזר עלינו ומה נקצב לנו, העיקר לדעת שכל מה שמוכן ומזומן לנו, בוא יבוא!

שנה טובה ומבורכת, שנת שפע ברכה והצלחה והרווחת הדעת, וגם זיווג הגון ושמחות!

שבת שלום.

הצטרף לדיון

תגובה 1